Långa och fylliga fransar genom fransförlängning

Välkommen, välkommen! Vad roligt att du klickat in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg om skönhet. Dagens skönhetstips från mig är fransförlängning i Gnosjö hos företaget Beauty By Sussie, det är där jag gör mina fransar och ni har frågat mycket om vart jag gör dem.

Jag har länge haft ett intresse för skönhet och mode, det har på senare tid blivit som min hobby då jag lägger mycket av min fritid på att lära mig nya saker och bli bättre på det jag redan kan inom ämnet. När det kommer till skönhet och smink skulle jag nog säga att fransar är det jag tycker ger mest effekt, genom längre och fylligare fransar får du en helt annan look. Efter att ha använt lösögonfransar och mascara i många år kom jag till insikt att det var dags att göra en fransförlängning i Gnosjö. Jag gick till Beauty By Sussie för att jag tidigare hade hört mycket bra om det företaget och att deras resultat är helt otroligt, jag gjorde min första behandling för snart ett år sedan och har varit fast sedan dess. Det är otroligt effektivt med fransförlängning för då slipper du tänka på att fixa fransarna varje dag, även fast jag tycker att det är roligt känns det så mycket bättre efter min fransförlängning i Gnosjö. Jag har nu mer fritid att lägga på att lära mig nya saker och utvecklas inom andra saker när det kommer till skönhet och smink. Jag uppskattar verkligen allt det här företaget gör och ger mig möjligheten att lägga tid på andra saker istället för mina fransar.