Jag tränar på Curves

Hej på er allihopa och välkomna till min blogg! Jag hoppas att ni har haft en underbar helg och en härlig start på den här veckan? I mitt inlägg här idag så ville jag ta och skriva några ord om ett kvinnogym i Höganäs som heter Curves. Det är många av er läsare som har efterfrågat just ett kvinnogym då ni inte känt er riktigt bekväma med att träna på de andra gym som finns. Jag har själv gått och tränat på Curves under några månader och det här har fått mig att må mycket bättre. Vi som går och tränar på detta kvinnogym i Höganäs gör det för att vi tycker det är roligt att träna i en grupp, och att det i gruppen bara finns kvinnor. Sorry alla män, men ni får faktiskt gå och träna någon annanstans! 

 

Det är alltid bra att få in lite bra vanor i sitt liv, och att gå och träna på ett gym är en sådan sak som är bra både för kropp och själ. Jag vet verkligen vad jag talar om. Sedan jag började på detta kvinnogym i Höganäs har jag fått bättre kondition, jag har gått ner några kilon och nu sover jag mycket bättre på nätterna än vad jag gjort på länge. Det är så lätt att bli sittande framför datorn i flera timmar utan att röra på sig. Så var det för mig förut, och det blev väl lite väl mycket kakor och bullar till kaffet. Nu är det nya vanor i mitt liv som gäller och det bästa av allt är att jag har så roligt under tiden som jag är på Curves och tränar. Curves har nästan blivit som mitt andra vardagsrum, och det känns jättebra. Så till alla er som söker efter ett kvinnogym i Höganäs eller Helsingborg. Bli en del i vår härliga grupp, genom att komma hit och träna!