En butik som har allt du behöver till hunden

Tjenare alla hundägare, idag kommer ett inlägg som kommer passa er perfekt. Jag hade nämligen tänkt skriva om en hundbutik i Lund som jag alltid går till när jag behöver något nytt till min hund. Företaget heter Marie’s Hunderi och de är riktigt kunniga inom vad som behövs för att hålla din hund glad.

Näst intill hela mitt liv har vi haft hundar i familjen så när jag flyttade hemifrån kändes det som en självklarhet för mig att skaffa mig en egen hund, efter några år valde jag att skaffa mig ännu en hund. Mina två hundar har blivit min hobby och jag spenderar näst intill hela min fritid på dem, tillsammans tränar vi mycket på agility och andra tricks. Under den första tiden som hundägare köpte jag alla tillbehör och dylikt lite överallt men nu har jag äntligen hittat en hundbutik i Lund som jag kan kalla för min favorit. Jag vänder mig alltid dit när jag behöver något till hundarna, det är allt från koppel till leksaker till borstar. Som ni märker köper jag det mesta där, det är framförallt för att de har så mycket olika saker som man behöver till sina hundar och man kan köpa det till ett rimligt pris. Eftersom jag och hundarna lägger mycket av vår fritid på agility har jag hittat mycket av utrustningen hos Marie’s hunderi och jag fick även mycket tips och råd när jag skulle börja med det. Jag går alltid därifrån nöjd och kan därmed verkligen rekommendera denna hundbutik i Lund för er hundägare som vill hitta hundtillbehör till ett rimligt pris.